03-09-2015

De Huidkliniek Rosmalen, voor alle behandeling van de huid onder 1 dak!!

De Huidkliniek Rosmalen heeft begin van dit jaar verbouwd en in juni opnieuw haren deuren geopend, waardoor zij jullie nu nog beter van dienst kunnen zijn. Bij De Huidkliniek Rosmalen kunnen mannen en vrouwen terecht voor de behandeling van de huid in de breedste zin van het woord en van top tot teen! De behandelingen kunnen ook geboekt worden met vriendinnen, moeder of dochter zodat er een verwendagje van gemaakt wordt!

De Huidkliniek Rosmalen vindt het belangrijk dat mensen voor alle behandelingen voor de huid onder 1 dak terecht kunnen. Samen met de cliënten zorgen ze voor een gezonde en mooie huid. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidproblemen dmv verschillende lasertherapieën , zoals de behandeling tegen pigment, vaatjes in het gezicht, overbeharing, storende littekens en rimpels. Daarnaast bieden zij ook huidtherapeutische behandelingen zoals acnetherapie, camoufagetherapie en oedeemtherapie en cosmetische behandelingen zoals botox en fillers. Sinds kort kun je er ook terecht voor schoonheidsbehandelingen, manicure- en pedicurebehandelingen, voetenspa en ontspannings- en therapeutische massages! Deze behandelingen kunnen alleen geboekt worden, maar er kan ook een middagje uit van gemaakt worden, samen met bijvoorbeeld een vriendin of moeder of dochter, aangevuld met een glaasje bubbels!

De Huidkliniek Rosmalen wil graag dat cliënten zich op hun gemak voelen bij hen, daarom nemen ze de tijd tijdens elke afspraak en adviseren ze je graag.  Ze geven je persoonlijke aandacht in een rustige sfeervolle omgeving. De eerste informatieve afspraak is dan ook altijd gratis!

Bij De Huidkliniek Rosmalen ben je verzekert van deskundigheid en professionaliteit, alle huidtherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, BIG-geregisteerd en lid van de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten. De Huidkliniek Rosmalen is gevestigd aan de rand van het centrum met voldoende eigen parkeerplaatsen voor de deur! Maak een afspraak of loop binnen, ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00uur tot 17.00u.

 

Attachment

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.