31-05-2016

Er wordt steeds vaker over botox en fillers gesproken, maar wat is dat nou en wat doet het? Dr. Robin Ernsting van Dutchinjectables, al jaren verbonden aan De Huidkliniek Rosmalen, legt uit wat het is en wat hij kan betekenen om de huid te verjongen.

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk elementen die ons gezicht in onze jonge jaren zijn natuurlijke volume en lift geven. Ook de botstructuur en spieren verliezen volume. Na verloop van tijd beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen en wordt het volumeverlies zichtbaar. Daarmee zijn de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering een feit.

BOTOX

Steeds wanneer u lacht, fronst, zich concentreert of uw ogen half dichtknijpt, trekken uw gezichtsspieren zich samen waardoor rimpels en lijntjes ontstaan. Naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van uw huid af en kunnen deze lijnen dieper worden en blijvend op uw gezicht worden geëtst. Met name fronslijnen tussen de wenkbrauwen kunnen opvallen, waardoor het eruit ziet alsof u boos en ongerust bent, zelfs wanneer dat niet het geval is.

Wat houdt behandeling met Botox | Azzalure in?
Botulinetoxine type A is een van nature voorkomend bacterieel eiwit. Vlak onder de huid worden kleine dosissen van deze stof geïnjecteerd in de spieren, die voor het verminderen van de rimpels worden behandeld.  Hierdoor worden met de name de zenuwimpulsen geblokkeerd, waardoor deze spieren die verantwoordelijk zijn voor het overmatig samentrekken , dat de rimpels veroorzaakt, zich kunnen ontspannen. De andere zenuwfuncties – zoals de gevoeligheid van de huid voor aanraking – worden niet aangetast.

RESTYLANE-FILLER

De Restylane-huidfillers bootsen het lichaamseigen hyaluronzuur na en zijn speciaal afgestemd op de verschillende huidlagen om het gezichtsvolume te herstellen en de kwaliteit en integriteit van de huid te verbeteren. De huidfillers zijn niet permanent. U kunt dus zelf bepalen of u het resultaat wilt verlengen.

Restylane helpt de gezichtskenmerken te revitaliseren en verbeteren voor een groot aantal behandelbehoeften:

  • Gladstrijken van rimpels en plooien rond de mond en neus
  • Vergroten van de lippen
  • Verzachten en verminderen van lijntjes in het voorhoofd en rond de ogen
  • Definitie en volume geven aan de wangen
  • Verbeteren van de vorm en contouren om
    zichtbare tekenen van veroudering weg te werken

LIQUID FACELIFT

De Liquid Facelift is een unieke Injectable behandeling die u het volume en de jeugdigheid in het gezicht teruggeeft. Het is een misverstand te denken dat alleen rimpels een gezicht ouder maken. Naarmate de jaren verstrijken verliezen we onze jeugdige, volle contouren; het bot slinkt, het volume neemt af en de huid wordt slapper. Misschien niet de meest charmante vergelijking, maar denk aan een appel die te lang op de fruitschaal is blijven liggen. Na verloop van tijd verdwijnen het vocht en volume uit de vrucht, waardoor de appel zal verschrompelen en er rimpelig uit gaat zien. Bij de Liquid Facelift behandeling worden de contouren en het volume van het gelaat hersteld. Een veilige, specifieke aanpak, die maakt dat het gezicht weer ontspannen en jeugdiger oogt met een natuurlijk resultaat.

Niet strakgetrokken, niet opgeblazen, wél fris, uitgerust en jeugdig.

Tijdens het verouderingsproces gaat er met name volume verloren in het gebied bij de slapen, jukbeenderen/wangen en onder de ogen. Waar bij een traditionele facelift de verslapte huid wordt strakgetrokken, wordt bij een liquid facelift het volume hersteld door middel van fillers, in de gebieden van het gelaat waar het volume verloren is gegaan. Door op een aantal strategische punten in het gezicht het volume terug te brengen, wordt de huid gelift en wat strakker, verzachten de rimpels en komen de jeugdige, volle contouren terug.

Het geeft een natuurlijk resultaat, er is geen narcose nodig, geen risico op littekens en er is een zeer korte hersteltijd.

Het is een op maat gesneden behandeling; alvorens we deze behandeling gaan uitvoeren, wordt in overleg met de client gekeken welke specifieke aanpak tot het gewenste resultaat leidt. De Liquid Facelift is bijzonder geschikt als anti-aging behandeling om toenemende gezichtsveroudering tegen te gaan. Bijkomend voordeel van het gebruik van het lichaamseigen Hyaluron is dat de huidconditie enorm verbetert doordat de collageen aanmaak in de huid gestimuleerd wordt. Als de veroudering al wat verder is dan zijn er ook mogelijkheden om deze tekenen van de tijd te minimaliseren. Het effect van de behandeling blijft op lange termijn zichtbaar. [Bron: dutchinjectables.nl]

Attachment

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.