OPENINGSTIJDEN

maandag 9.00u - 17.30u

dinsdag 9.00u - 17.00u

woensdag 9.30u - 20.30u

donderdag 9.00u - 20.30u

vrijdag 9.00u - 17.30u

zaterdag 9.00u - 13.00u

(zaterdag alleen op afspraak)


TELEFOONSERVICE
Om uw persoonlijk te woord te staan
en onze service optimaal aan te bieden
is onze receptioniste aanwezig
van 9.00 uur tot 13.00 uur.
Wij proberen alle oproepen direct te beantwoorden, mocht dit niet lukken dan vragen wij u een bericht achter te laten.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met
u op. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp 06-29173248.

Acnetherapie

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. 80% van de jongeren heeft er, in meer of mindere mate, last van. Maar ook bij volwassenen komt deze aandoening regelmatig voor. Acne is een aandoening van de talgklieren. Het komt meestal voor in het gezicht, maar ook op de rug, de borst en de schouders.

lees verder
Pigmentbehandeling

Een veel voorkomend huidprobleem is een pigmentvlekje. De meeste mensen vanaf middelbare leeftijd hebben wel een of meer bruine vlekjes op de huid. Deze worden vaak veroorzaakt door overmatig blootstelling aan zonlicht. De Huidkliniek Rosmalen biedt hiervoor verschillende soorten behandelingen.

lees verder
Laserontharen

Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen! Laserontharen kan toegepast worden bij mannen en vrouwen in het gezicht, maar ook op het lichaam zoals bij oksels, benen, bikinilijn en op de rug of borst.

lees verder
Medische Vergoeding

Behandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar, dit is echter afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekering, de indicatie en de soort behandeling. Uw zorgverzekeraar kan precies vertellen of u recht hebt op vergoeding.

lees verder

SAMEN NAAR EEN MOOIE EN GEZONDE HUID!!

De huid is het omhulsel van ons lichaam. Ze beschermt ons tegen allerlei invloeden van buiten af. Iedere huid is uniek, het is daarom belangrijk hier goed mee om te gaan. Bij De Huidkliniek Rosmalen zorgen wij voor de gezondheid en de verzorging van de huid! Mannen en vrouwen kunnen bij ons terecht voor de behandeling van de huid in de breedste zin van het woord en van top tot teen! Zelfs met mogelijkheden tot vergoeding van behandeling door uw zorgverzekering!

We zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen tegen pigment, vaatjes in het gezicht, overbeharing, storende littekens en rimpels. Daarnaast bieden we ook huidtherapeutische behandelingen aan, zoals acnetherapie, camouflagetherapie en oedeemtherapie, evenals huidverzorgende behandelingen. Onze huidtherapeuten maken gebruik van de meest moderne technieken op het gebied van huidverbetering en huidverzorging.

Wij geven u persoonlijke aandacht in een rustige sfeervolle omgeving. We willen graag dat u zich op uw gemak voelt bij ons, daarom nemen wij de tijd tijdens de afspraak en adviseren u graag. De eerste informatieve afspraak is dan ook altijd gratis!

COVID-19                   Maak een afspraak                   Whatsapp

Wie zijn wij?

Blog

Klantervaringen

  • Ik kreeg ineens rond mijn 35e last van acne, terwijl ik hier nooit eerder last van had gehad, zelfs niet in mijn pubertijd! Via een bekende kwam ik bij De Huidkliniek terecht en ik ben daar heel goed geholpen. De meiden leggen alles heel goed uit en gaven me advies over hoe ik het beste mijn huid kan behandelen. Na verschillende peeling-behandelingen en het gebruik van de juiste producten thuis ben ik gelukkig weer van mijn acne af. Ik ben de meiden heel dankbaar!

    Suzan Acne
  • 2 jaar geleden ben ik voor het eerst bij De Huidkliniek gekomen omdat ik een dikke arm had. Ik was geopereerd ivm borstkanker en ineens werd mijn arm steeds dikker. Ik kwam bij Kristy voor een intakegesprek. Zij kwam bij het eerste gesprek al heel vertrouwd en professioneel over en legde alles rustig uit. In het begin moest ik 2 keer per week komen voor lymfedrainage, maar nu mijn arm weer dunner is en ik een kous draag, kom ik nog maar 1 keer per 4 weken.

    Anoniem Oedeem
  • Elke zomer had ik problemen om in mijn bikini te gaan. Door de haartjes bij mijn liezen had ik steeds rode bultjes en wondjes van het scheren. Vorig jaar heb ik de stap genomen om dit te laten behandelen en ik ben nog steeds elke dag super blij! Al na de 1e behandeling had ik geen ontstekingen meer en waren de haartjes veel zachter!! Ik had dit veel eerder moeten doen. Na de zomer ga ik ook mijn benen laten behandelen!

    Karin Overbeharing

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!