OPENINGSTIJDEN

maandag 9.00u - 17.30u

dinsdag 9.00u - 17.00u

woensdag 9.00u - 20.30u

donderdag 9.00u - 20.30u

vrijdag 9.00u - 17.30u

zaterdag 9.00u - 13.00u

(zaterdag alleen op afspraak)


TELEFOONSERVICE
Om je persoonlijk te woord te staan
en onze service optimaal aan te bieden
is onze receptioniste aanwezig
van 9.00 uur tot 13.00 uur.
Wij proberen alle oproepen direct te beantwoorden, mocht dit niet lukken dan vragen wij je een bericht achter te laten.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met
je op. Je kunt natuurlijk ook een e-mail sturen.

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp 06-29173248.

Your Best Skin

Bereik jouw meest gezonde en stralende huid met ons Your Best Skin Program. Of je nu wilt werken aan een onzuivere huid, roodheid, pigment of huidverjonging, met dit programma van 6 behandelingen in kuurvorm maken we een behandelplan en gaan we dit samen met jou aanpakken.

lees verder
Huidverbetering

Peeligs kunnen voor verschillende huidverbeterende behandelingen ingezet worden. Afhankelijk van de indicatie wordt er voor een bepaalde diepte gekozen. Je kan hierbij werken aan pigment, rimpeltjes, grove porien of de algehele verbetering van de huidconditie.

lees verder
Laserontharen

Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen! Laserontharen kan toegepast worden bij mannen en vrouwen in het gezicht en op het lichaam, zoals bikinilijn of oksels.

lees verder
Medische Vergoeding

Behandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de voorwaarden van uw zorgverzekering, de indicatie en de soort behandeling. Uw zorgverzekeraar kan precies vertellen of u recht hebt op vergoeding.

lees verder

SAMEN WERKEN AAN YOUR BEST SKIN

De huid is het omhulsel van ons lichaam. Ze beschermt ons tegen allerlei invloeden van buiten af. Iedere huid is uniek, het is daarom belangrijk hier goed mee om te gaan. Het team van De Huidkliniek Rosmalen richt de behandelingen er altijd op om jouw huid in topconditie te brengen.  Door een gratis intakegesprek komen onze huidtherapeuten erachter wat jouw huidwensen zijn en stellen daarna een behandelplan op. Zelfs met mogelijkheden tot vergoeding van de zorgverzekering!

De Huidkliniek Rosmalen heeft een huidbehandelingsprogramma ontwikkeld om samen met jou aan jouw perfecte huidconditie te werken; Your Best Skin Program. 

Dit programma is een kuur van 6 behandelingen afgestemd op jouw huidtype. Waarom een kuur? We kunnen simpelweg in 1 behandeling niet jouw huid in topconditie brengen! Met deze intensieve kuur heb je een sneller en mooier resultaat.  Meer weten over Your Best Skin Program

Tot snel in onze kliniek!

Team De Huidkliniek Rosmalen

COVID-19                   Maak een afspraak                   Whatsapp

Wie zijn wij?

Blog

Klantervaringen

  • Ik kreeg ineens rond mijn 35e last van acne, terwijl ik hier nooit eerder last van had gehad, zelfs niet in mijn pubertijd! Via een bekende kwam ik bij De Huidkliniek terecht en ik ben daar heel goed geholpen. De meiden leggen alles heel goed uit en gaven me advies over hoe ik het beste mijn huid kan behandelen. Na verschillende peeling-behandelingen en het gebruik van de juiste producten thuis ben ik gelukkig weer van mijn acne af. Ik ben de meiden heel dankbaar!

    Suzan Acne
  • 2 jaar geleden ben ik voor het eerst bij De Huidkliniek gekomen omdat ik een dikke arm had. Ik was geopereerd ivm borstkanker en ineens werd mijn arm steeds dikker. Ik kwam bij Kristy voor een intakegesprek. Zij kwam bij het eerste gesprek al heel vertrouwd en professioneel over en legde alles rustig uit. In het begin moest ik 2 keer per week komen voor lymfedrainage, maar nu mijn arm weer dunner is en ik een kous draag, kom ik nog maar 1 keer per 4 weken.

    Anoniem Oedeem
  • Elke zomer had ik problemen om in mijn bikini te gaan. Door de haartjes bij mijn liezen had ik steeds rode bultjes en wondjes van het scheren. Vorig jaar heb ik de stap genomen om dit te laten behandelen en ik ben nog steeds elke dag super blij! Al na de 1e behandeling had ik geen ontstekingen meer en waren de haartjes veel zachter!! Ik had dit veel eerder moeten doen. Na de zomer ga ik ook mijn benen laten behandelen!

    Karin Overbeharing

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.