Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen! Na 4-6 behandelingen is in de meeste gevallen uw haargroei tot 80% gereduceerd. Laserontharing kan toegepast worden bij mannen en vrouwen in het gezicht, maar ook op het lichaam zoals bij oksels, benen, bikinilijn en de rug.
Wij werken met de de alexandrite laser (755nm). De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal welke geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich in het haarzakje bevindt. De enige voorwaarde is dat de haren voldoende pigment (kleur) moet bevatten en de huid licht van kleur is. Het pigment absorbeert het licht van de laser en zet dit om in warmte. Deze warmte zal de haarwortel vernietigen. De behandelingen worden meestal zeer goed verdragen; in de meeste gevallen wordt slechts een prikkelend gevoel ervaren.

Wilt u graag van uw storende haartjes af, maak dan een afspraak voor een intakegesprek en wij zullen u uitgebreid informeren naar de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

06-29173248

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en alle geluk in 2020!

Openingstijden feestdagen:

maandag 30 december: 9.00-17.30

dinsdag 31 december: 9.00 – 16.00

woensdag 1 januari: gesloten

donderdag 2 januari: 11.30-20.30

vrijdag 3 januari: 9.00- 17.30