Naast uitgebreide lichaamsbehandelingen biedt LPG ook geweldige endermologie behandelingen voor het gezicht. De behandeling voor het gezicht met LPG is de Endermolift behandeling. Dit is een 100% natuurlijke anti-age booster om tekenen van veroudering te verbeteren.

LPG Endermolift is de enige techniek op de wereld die fibroblasten op een 100% natuurlijke manier stimuleert om collageen, elastine en hyaluronzuur-productie te bevorderen om de huid van diep te herstellen. Door de toename van collageen wordt de huid vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Daarnaast zal de huid strakker worden door de stimulatie van elastine, voornamelijk merkbaar aan het verminderen van expressierimpels. Tevens wordt door de aanmaak van hyaluronzuur de huid beter gehydrateerd en gevoed. De behandeling kan de aanmaak van hyaluronzuur verdubbelen!

Endermolift is gebaseerd op bindweefselmassage-technieken waardoor rimpels vervagen, de contour strakker wordt en de teint van de huid verheldert. Meteen na de behandeling merkt je al een verbetering in glans!

LPG Endermolift wordt ingezet voor het verbeteren van de teint, het verminderen van rimpeltjes en kringen onder de ogen, het verstevigen van de gelaatscontouren of het verminderen van wallen.

Het apparaat voorzien van verschillende behandelkoppen zorgt voor een cellulaire stimulatie. Door middel van een verticale (aanzuigende werking) en een horizontale (knijpbeweging) stimulatie wordt er op een dubbele manier gestimuleerd. Het is geen pijnlijke behandeling, soms zelfs ontspannend.

De Endermolift-kuur zal bestaan uit minimaal 15 behandelingen die in het begin minstens 2 maal per week zullen plaatsvinden. Tijdens de behandeling zal de huid 30 minuten onafgebroken worden gestimuleerd met de Endermolift.

Gemiddeld zijn er 20 behandelingen nodig om het beste resultaat te behalen, maar dit is per persoon verschillend en afhankelijk van het behandeldoel. Het kan zijn dat er na 15 behandeling al overgegaan kan worden op de onderhoudsfase, dit kan ook na 25 behandelingen pas zijn. We zullen tijdens de kuur tussendoor samen de huid bekijken en evalueren. De 1e 4 weken zal er gestart worden met 2 keer per week een behandeling, daarna 1 keer per week. Daarna wordt er afgebouwd naar onderhoud 1x per 4-6 weken.

Voor het meest optimale effect zal er voor thuis een productadvies gegeven worden om zo de conditie van de huid te optimaliseren.

Maak een afspraak

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

06-29173248

COVID-19

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Vanaf maandag 4 mei mogen wij weer noodzakelijke huidtherapeutische behandelingen geven.

VANAF 11 MEI MOGEN WE ALLE BEHANDELINGEN WEER UITVOEREN (onder bepaalde voorwaarden)

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel weer!!

Stay Save!!