LPG Endermologie voor afslanken, huidversteviging en contourverbetering.

Soms is het evenwicht tussen het natuurlijke proces van opslaan en afvoeren van vetten verstoord. Ondanks een gezonde leefstijl en regelmatig sporten gebeurt het vaak dat het opslaan van vetten toeneemt, hierdoor worden lokale vetophopingen en cellulite zichtbaar.

Endermologie is een bewezen effectieve techniek die ontwikkeld is door LPG. Het is een 100% natuurlijke stimulatie van de vetverbranding. Hierdoor is er nagenoeg geen kans op complicaties. In meer dan 130 wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat lipomassage de natuurlijke vetverbranding verbetert en cellulite gladder maakt. Het geheim van de efficiëntie van lipomassage is dat het inwerkt op de vetcel. Door behandeling met LPG Endermologie wordt de vetverbranding aangewakkerd en worden de opgesloten vetten in de vetcel vrijgemaakt en afgevoerd. De behandeling is gebaseerd op een diepe, mechanische bindweefselmassage, die ook zorgt voor versteviging en lymfedrainage.

Het apparaat, voorzien van een behandelkop, bewerkt je huidplooien met in- en uitrollende bewegingen. Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van afvalstoffen bevordert, brengt Endermologie een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt het de huid gezond en sterk.

LPG Endermologie is de oplossing voor het behandelen van cellulite, plaatselijke vetten en verslapte huid. De behandeling is niet pijnlijk. Het kan zelfs ontspannend werken voor het lichaam.

Lipomassage is zowel voor de vrouw als de man.

Gemiddeld zijn er 10- 25 behandelingen nodig om het beste resultaat te bereiken. Dit is per persoon zeer verschillend. Het kan zijn dat je na 10 behandelingen al kan overstappen op de onderhoudsbehandelingen. Het kan ook zijn dat je er meer nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken, dit is ook afhankelijk van het doel van de behandelingen en je leefstijl.

Maak een afspraak

 

Maak een afspr

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

06-29173248

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en alle geluk in 2020!

Openingstijden feestdagen:

maandag 30 december: 9.00-17.30

dinsdag 31 december: 9.00 – 16.00

woensdag 1 januari: gesloten

donderdag 2 januari: 11.30-20.30

vrijdag 3 januari: 9.00- 17.30