Bij De Huidkliniek Rosmalen worden Teosyal en Radiesse gebruikt als fillers. Fillers zijn geschikt voor de volgende gebieden:

– Neus/lippenlijn
– Volume verlies van het jukbeen
– Herstel van natuurlijke volume in de lippen en lijntjes rond de mond
– Afhangende mondhoekjes en marionetlijnen
– Volume verlies op de kaaklijn
– Gebied bij de slaap
– Liquid facelift.

 
Teosyal is een huidopvuller en gebaseerd op 100% hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk aanwezige stof in de huid die de huidweefsels hydrateert. Bij het verouderen verliest de huid aan vochtgehalte waardoor zij gaat uitdrogen, broos wordt en de eerste rimpels opduiken. De weefsels zakken door en de huid verzwakt. Door het inspuiten in de dermis (de huidlaag onder de opperhuid) wordt het tekort aan natuurlijke hyaluronzuur opgevangen dankzij de hoge concentratie aan hyaluronzuur in Teosyal. Teolsyal wordt door middel van een zeer fijne naald onder de rimpel geïnjecteerd. Na injectie corrigeert Teosyal uw gelaatstrekken onmiddellijk en maakt ze bovendien gladder. Het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. De resultaten van Teosyal zijn bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Teosyal is biologisch afbreekbaar en wordt na verloop van tijd op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Radiesse is ook een huidopvuller en bestaat uit synthetische calcium-hydroxylapatiet (CaHa) microsferen gemengd in een farmaceutische gel (waterbasis). CaHa wordt al meer dan 20 jaar gebruikt in de tandheelkunde, orthopedie, oogheelkunde en neurochirurgie en is het primaire bestanddeel van bot en tanden. Radiesse is kunstmatig en synthetisch. Omdat Radiesse dezelfde kenmerken heeft als bot en tanden kan het gebruik niet leiden tot toxische of allergische reacties. Met een fijne injectie naald wordt de gel in het verloop van de rimpel of plooi in de huid gespoten. De totale behandeling duurt 15-30 minuten, met een direct zichtbaar resultaat. Na injectie corrigeert Radiesse uw gelaatstrekken onmiddellijk en maakt ze bovendien gladder. Het stimuleert de productie van collageen in uw eigen lichaam en bevordert de aanwas van collageen rondom het injectiegebied. De resultaten van Radiesse zijn bij de meeste cliënten een jaar of langer zichtbaar. Radiesse is biologisch afbreekbaar en word na verloop van tijd op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.