Om goed te weten te komen hoe het met de conditie van de huid gesteld is voeren wij met behulp van de nieuwste Observ 520X uit, immers: Zien is geloven!

De OBSERV 520X is de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. OBSERV-huidanalyse is uitgegroeid tot een begrip onder huidexperts, toonaangevende merken en opleidingsinstituten over de hele wereld. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld.

Hoe gaat dit in zijn werk?

In 8 seconde maakt de Observ520x dmv 5 verschillende soorten licht foto’s. We kunnen zo zien wat er in de verschillende huidlagen speelt en hoe de conditie van de huid is. Deze analyse bespreken we met jou en hierbij maken we een behandelplan op maat. Zo kunnen we nog specifieker bekijken wat voor jou het beste behandelprogramma is.

Wil jij ook graag een huidanalyse, maak dan nu een afspraak!

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.