• Aanwezig

    Maandag t/m vrijdag

  • Specialisaties

    Pigmentbehandelingen, Vaatbehandelingen, Huidverbetering, Huidverjonging.

  • Huidtherapeutkristy@dehuidkliniekrosmalen.nl

Mijn naam is Kristy van Vlijmen en ik ben in 2006 afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hoge School van Utrecht.  Voor mijn opleiding huidtherapie heb ik de opleiding schoonheidsverzorging, pedicure en visagie gevolgd. Meteen na mijn studie huidtherapie ben ik gestart met de praktijk, die in de afgelopen jaren van een kleine praktijk is gegroeid tot De Huidkliniek Rosmalen zoals hij nu is.

Erg trots ben ik op de diversiteit die de praktijk te bieden heeft. Mensen kunnen bij ons terecht voor de behandelingen van de huid in de breedste zin van het woord! Dit kan therapeutisch, cosmetisch of cosmedisch zijn. Deze afwisseling in mijn vakgebied maakt het elke dag weer een uitdaging om de mensen zo optimaal mogelijk te behandelen. Graag maak ik de behandelingen persoonlijk zodat de mensen zich bij ons op hun gemak voelen!

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoe aan de in artikel 34 Wet BIG vastgelegde opleidingseisen van het beroep.

Maak een afspraak

Een vraag? Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.