Wij geven je persoonlijke aandacht in een rustige sfeervolle omgeving. We willen graag dat jij je op jouw gemak voelt bij ons, daarom nemen wij de tijd tijdens de afspraak en adviseren je graag. De eerste informatieve afspraak is dan ook altijd gratis!

Het team van De Huidkliniek Rosmalen bestaat uit 3 HBO-opgeleide huidtherapeuten die tevens de opleiding tot schoonheidsspecialiste hebben gevolgd. We richten onze behandelingen er altijd op om jouw huid in topconditie te brengen.  Door een gratis intakegesprek komen onze huidtherapeuten erachter wat jouw huidwensen zijn. Na het intakegesprek zullen we een uitgebreide huidanalyse doen en je adviezen geven hoe jij het beste jouw huid kan verzorgen en maken we een behandelplan op maat! Zo werken we samen aan jouw beste huidconditie! Door middel van ons Your Best Skin Program kunnen we dit in korte tijd met jou bereieken.

Alle huidtherapeuten staan ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en zijn BIG-geregistreerd (artikel 34). Daarnaast zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en SEMH-gecertificeerd en gecontracteerd met de zorgverzekeringen. Veel van de behandelingen kunnen dan ook vergoed worden!

 

Maak een afspraak

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!