Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen! Na 4-6 behandelingen is uw haargroei tot 80% gereduceerd. Laserontharing kan toegepast worden bij mannen en vrouwen in het gezicht, maar ook op het lichaam zoals bij oksels, benen, bikinilijn en de rug.
Wij werken met de de alexandrite laser (755nm). De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal welke geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich in het haarzakje bevindt. De enige voorwaarde is dat de haren voldoende pigment (kleur) moet bevatten en de huid licht van kleur is. Het pigment absorbeert het licht van de laser en zet dit om in warmte. Deze warmte zal de haarwortel vernietigen. De behandelingen worden meestal zeer goed verdragen; in de meeste gevallen wordt slechts een prikkelend gevoel ervaren.

Wilt u graag van uw storende haartjes af, maak dan een afspraak voor een intakegesprek en wij zullen u uitgebreid informeren naar de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.