Eén van de grootste irritatiebronnen is ongewenst haar op het gezicht en lichaam. Met laserontharen is het mogelijk om hier vanaf te komen! Na 4-6 behandelingen is uw haargroei tot 80% gereduceerd. Laserontharing kan toegepast worden bij mannen en vrouwen in het gezicht, maar ook op het lichaam zoals bij oksels, benen, bikinilijn en de rug.
Wij werken met de de alexandrite laser (755nm). De laser produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal welke geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich in het haarzakje bevindt. De enige voorwaarde is dat de haren voldoende pigment (kleur) moet bevatten en de huid licht van kleur is. Het pigment absorbeert het licht van de laser en zet dit om in warmte. Deze warmte zal de haarwortel vernietigen. De behandelingen worden meestal zeer goed verdragen; in de meeste gevallen wordt slechts een prikkelend gevoel ervaren.

Wilt u graag van uw storende haartjes af, maak dan een afspraak voor een intakegesprek en wij zullen u uitgebreid informeren naar de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn op het moment telefonisch wat moeilijker bereikbaar. Spreek ons antwoordapparaat in en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Mailen mag natuurlijk ook altijd!

 

Wanneer Henny hersteld is van haar knie operatie zal zij jullie weer in de ochtend te woord staan.