• Aanwezig

    maandag, woensdag en woensdagavond

  • Specialisaties

    Huidverbetering, peelings en microneedling

  • Huidtherapeutinfo@dehuidkliniekrosmalen.nl

Mijn naam is Laura Reutelingsperger en ik ben in 2019 afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht en sinds november 2019 werkzaam bij De Huidkliniek Rosmalen.

Voordat ik begon aan de opleiding huidtherapie heb ik de Wellness opleiding in Venlo gevolgd, waar ik in 2015 mijn diploma als schoonheidsspecialiste en pedicure heb behaald. Al snel zocht ik naar meer verdieping op het gebied van de huidverbetering en werd mijn interesse in het behandelen van diverse huidaandoeningen steeds groter, waardoor ik huidtherapie ben gaan studeren.

In mijn werk als huidtherapeute doe ik er alles aan om cliënten met een huidprobleem zo goed mogelijk te helpen. Daarbij vind ik het belangrijk om iedere cliënt als individu te zien en samen te kijken naar de verschillende mogelijkheden. De Huidkliniek Rosmalen maakt dit mogelijk doordat ik hier kan werken met een grote diversiteit aan behandelingen en kan samenwerken met een leuk en innoverend team van huidtherapeuten. Het is voor mij een uitdaging om goede behandelresultaten te behalen en er voor te zorgen dat de cliënt zich altijd op zijn/haar gemak voelt binnen het behandeltraject.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoe aan de artikel 34 Wet BIG vastgelegde opleidingseisen van het beroep.

Maak een afspraak

Een vraag? Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!