Bij De Huidkliniek Rosmalen werken we met verschillende soorten peeling, van oppervlakkig (cosmetische) tot diepere (medische) peelings. Een peeling bestaat uit verschillende soorten ingredi├źnten (zuren) met elk specifieke eigenschappen die tot een bepaalde huidlaag doordringen, zoals aha, bha, tca.

De peelings van Dermaceutic verschillen in sterkte, diepte en werking, zodat verschillende indicaties behandeld kunnen worden. Deze medische peelings worden met name ingezet voor de behandeling van pigmentvlekken, melasma, fijne lijntjes en een grove huidstructuur. De meeste peelings bereiken de beste resultaten als deze in kuurvorm worden gedaan.

https://dermacura.nl/wp-content/uploads/Dermaceutic-behandelingen.png
verschillende peelings met de dieptewerking

De huidtherapeut bekijkt de huidconditie en kijkt welk type peeling het meest geschikt is. Alvorens er gestart kan worden met de peelings dient de huid minimaal 2 weken voor te worden bereid. Dit zorgt voor een goede doorlaatbaarheid van de huid, waardoor we de peeling veilig kunnen uitvoeren. Ook zorgt het ervoor dat het resultaat beter is en het behaalde resultaat van de behandelingen behouden blijft.

De reactie na een medische diepe peel is vaak heftiger dan bij een milde peel, de huid gaat schilferen, soms korstjes, ziet rood en voelt trekkerig en warm aan. Dit kan bij de hele zware peelings aanhouden tot 2 weken na de behandeling.

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!