De Huidkliniek Rosmalen heeft een huidbehandelingsprogramma ontwikkeld om samen met jou aan jouw optimale huidconditie te werken; Your Best Skin Program

Dit programma is een kuur van 6 behandelingen afgestemd op jouw huidtype. Waarom een kuur? We kunnen simpelweg in 1 behandeling niet jouw huid in topconditie brengen! Met deze intensieve kuur heb je een sneller en mooier resultaat.  

Of je nu wilt werken aan een onzuivere huid, roodheid, pigment of huidverjonging, met Your Best Skin Program maken we een plan zodat we dit samen gaan aanpakken. 

Hoe gaat het programma in zijn werk? Na een gratis intake, waar we in kaart brengen waar je aan wilt werken plannen we de 1e kennismakingsbehandeling: 

Analyse Your Skin (120 min €99,-)

De 1e behandeling bestaat uit een uitgebreide huidanalyse met foto’s dmv de nieuwste Observ 520X, waarbij we ook de huid bekijken in de diepere lagen. Zo kunnen we goed bepalen waar we aan gaan werken. We starten dan meteen met de 1e behandeling (good skin treatment), geven huid- en productadvies en maken Your Best Skin Program! Na deze 1e behandeling start je met het programma, je kiezen uit 3 verschillende niveaus: 

 • Good 

Pakket van 6 behandelingen (45 min) afgestemd op jouw huidtype €390,-:  

De behandeling vindt om de 2-3 weken plaats en bestaat uit: 

Reinigen, uitreinigen, peeling afgestemd op jouw huidtype, masker (of retinolboost), dagverzorging (SPF) 

 • Better  

Pakket van 6 behandelingen (60 min) afgestemd op jouw huidtype €625,-:  

De behandeling vindt om de 3 weken plaats en bestaat uit: 

 • Reinigen, uitreinigen, bindweefselmassage/cupping, peeling afgestemd op jouw huidtype, masker (of retinolboost), dagverzorging (SPF) 
 • Best 

Pakket van 6 behandelingen (60-90 min) afgestemd op jouw huidtype €950,-:  

De behandeling vindt om de 3-4 weken plaats en bestaat uit: 

 • Reinigen, uitreinigen, bindweefselmassage/cupping, laser/ipl-behandeling (plaatselijk) of microneedling, masker (of retinolboost), dagverzorging (SPF) 

Na Your Best Skin Program adviseren we je om jouw huid te blijven onderhouden dmv de Keep Your Best Skin treatments. Zo behoud je het mooie resultaat van het Your Best Skin Program! Deze behandelingen adviseren we om de 6-8 weken te doen en hebben we ook ingedeeld in 3 verschillende treatments: 

 • Good Skin treatment 

Behandeling van 45 min, €78,- 

De behandeling bestaat uit: 

 • Reinigen, uitreinigen, peeling afgestemd op jouw huidtype, masker (of retinolboost), dagverzorging (SPF) 
 • Better Skin treatment 

Behandeling van 60 min, €125,- 

De behandeling bestaat uit: 

 • Reinigen, uitreinigen, bindweefselmassage/cupping, peeling afgestemd op jouw huidtype, masker (of retinolboost), dagverzorging (SPF) 
 • Best Skin treatment 

Behandeling van 60-90 min, €190,-   

De behandeling bestaat uit: 

 • Reinigen, uitreinigen, bindweefselmassage/cupping/microneedling, microneedling, masker (of retinolboost), dagverzorging (SPF) 

  

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.