Soms hebben we oneffenheden op de huid waar we onszelf aan storen, zoals kleine lijntjes, littekentjes, grove poriën en vlekjes. Door middel van microneedling kunnen we deze oneffenheden behandelen. De ENTERPEN is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Microneedling.

De ENTERPEN maakt gebruik van kleine naaldjes, welke vibrerend en op hoge snelheid  kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Tijdens de behandeling stelt de huidtherapeut de penetratiediepte van de naaldjes in. De penetratiediepte van de naaldjes varieert van 0,2 mm tot en met 2,5 mm. Door de penetratie worden er minuscule kleine gaatjes  in de huid gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen en door de vrijgekomen groeifactoren wordt de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine gestimuleerd. De huid wordt hierdoor voller, steviger en egaler van kleur. De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing. Met de ENTERPEN kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. U ervaart hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn. Dit alles zorgt ervoor dat de huid weer gladder wordt, rimpeltjes verminderen, acnelittekens verminderen, grove huidstructuur/vergrote poriën verminderen en de huidstructuur fijner wordt.

Microneedling kan ingezet worden voor verschillende doelen;  fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, littekens, zonbeschadiging, pigmentatie, grove poriën en striemen / striae.

Maak een afspraak

 

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

06-29173248

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen wensen en alle geluk in 2020!

Openingstijden feestdagen:

maandag 30 december: 9.00-17.30

dinsdag 31 december: 9.00 – 16.00

woensdag 1 januari: gesloten

donderdag 2 januari: 11.30-20.30

vrijdag 3 januari: 9.00- 17.30