Onze huid heeft steeds meer te verduren naar mate we ouder worden. Externe invloeden zoals blootstelling aan zonlicht, het hormonale verouderingsproces, roken en stress hebben hier grote invloed op.

90% van de mensen hebben in meer of mindere mate last van huidproblemen. Veel van deze huidproblemen kunnen behandeld worden door de huidtherapeut. Problemen die vaak voorkomen zijn acneacnelittekensoverbeharingverkleefde littekenscouperose, steel-/ouderdomswratjes en pigmentvlekken.  Naast de behandeling van huidproblemen behandelt de huidtherapeut ook mensen met oedeem. Dit is een vochtophoping die meestal ontstaat door een aandoening aan, of het verwijderen van, de lymfeklieren.

Naast het behandelen van huidproblemen bieden wij verschillende behandelingen aan om de huid te verbeteren en om huidveroudering tegen te gaan. Onder andere door verschillende laserbehandelingenzoals pigment-, vaat- en fractionallaser, peelingsinspuitingen  en thuisproducten kunnen we jouw huid er weer mooi en stralend uit laten zien!

Samen met jou werken wij aan een gezonde en mooie huid!

Bekijk hier de leuke animatie over wat een huidtherapeut nou precies is.

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!