Onze huid heeft steeds meer te verduren naar mate we ouder worden. Externe invloeden zoals blootstelling aan zonlicht, het hormonale verouderingsproces, roken en stress hebben hier grote invloed op.

90% van de mensen hebben in meer of mindere mate last van huidproblemen. Veel van deze huidproblemen kunnen behandeld worden door de huidtherapeut. Problemen die vaak voorkomen zijn acneacnelittekensoverbeharingverkleefde littekenscouperose, steel-/ouderdomswratjes en pigmentvlekken.  Naast de behandeling van huidproblemen behandelt de huidtherapeut ook mensen met oedeem. Dit is een vochtophoping die meestal ontstaat door een aandoening aan, of het verwijderen van, de lymfeklieren.

Naast het behandelen van huidproblemen bieden wij verschillende behandelingen aan om de huid te verbeteren en om huidveroudering tegen te gaan. Onder andere door verschillende laserbehandelingenzoals pigment-, vaat- en fractionallaser, peelingsinspuitingen  en thuisproducten kunnen we jouw huid er weer mooi en stralend uit laten zien!

Samen met jou werken wij aan een gezonde en mooie huid!

Bekijk hier de leuke animatie over wat een huidtherapeut nou precies is.

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.