• Aanwezig

    Maandag, dinsdag, donderdag en donderdagavond

  • Specialisaties

    Littekentherapie, oedeemtherapie en huidverbetering

  • Huidtherapeutinfo@dehuidkliniekrosmalen.nl
Appointment

Ik ben Esther van Roosmalen en sinds 2005 huid- en oedeemtherapeut. Ik heb de opleiding HBO Huidtherapie met veel plezier gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht, nadat ik de opleiding schoonheidsverzorging en pedicure had afgerond.

De interesse voor het vak is ontstaan doordat ik in mijn jeugdjaren zelf de vervelende ervaring van acne heb gehad en het advies en behandeling van een huidtherapeut toen erg gemist heb. Ik vind het daarom ook fijn als ik mensen kan helpen bij hun acneprobleem, zodat ze na een behandeltraject zelfverzekerd en trots naar buiten lopen en hun mooie huid weer aan de buitenwereld willen laten zien.

Mijn specialisaties zijn huidverbetering, littekentherapie bij pijnlijke (verkleefde) littekens en oedeemtherapie. Voor mij is ieder vlekje, plekje en oneffenheid een uitdaging om aan te pakken, zodat de huid weer zijn egaliteit terug krijgt. Verkleefde littekens, bestralingsschade en oedeem pak ik aan met fascietechnieken, waarmee goede en snelle resultaten kunnen worden behaald. In 2014 heb ik mijn opleiding tot Bowentherapeut afgerond en kan ik een meerwaarde bieden voor o.a. patiënten met bewegingsbeperking in de arm en-/of oksel na de behandeling van borstkanker.

Ik heb veel ervaring opgedaan in diverse praktijken en cosmetische klinieken de afgelopen jaren, waarvan 7 jaar als zelfstandige. Vanaf 1-4-2018 geef ik versterking aan het team van De Huidkliniek Rosmalen, we delen de kennis en bundelen onze krachten zodat onze patiënten daarvan kunnen profiteren!

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten en voldoe aan de in artikel 34 Wet BIG vastgestelde opleidingseisen van het beroep.

 

Een vraag? Wij helpen u graag!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.