Wil jij die mooie glow op jouw gezicht deze zomer? Dat kan!

Wij hebben een mooie behandeling voor jullie samengesteld waarbij we jouw huid een mooie glow geven en we ervoor zorgen dat je huid beter beschermt wordt tegen de invloeden van buitenaf! Tijdens deze behandeling wordt je huid goed gereinigd en krijg je een (milde) peeling, zodat je huid die mooie glow krijgt. Daarna krijg je een heerlijk vitamine C masker. Dit masker zorgt ervoor dat jouw huid beter beschermt is en zijn glow ook langer behoudt. De huidtherapeut bepaald aan de hand van jouw huidtype het soort peeling. Bij de behandeling inbegrepen zit een zonbescherming van SkinCeuticals voor thuisgebruik!

Prijs: €115,-

START GLOWING!

Attachment

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.