Wil jij die mooie glow op jouw gezicht deze zomer? Dat kan!

Wij hebben een mooie behandeling voor jullie samengesteld waarbij we jouw huid een mooie glow geven en we ervoor zorgen dat je huid beter beschermt wordt tegen de invloeden van buitenaf! Tijdens deze behandeling wordt je huid goed gereinigd en krijg je een (milde) peeling, zodat je huid die mooie glow krijgt. Daarna krijg je een heerlijk vitamine C masker. Dit masker zorgt ervoor dat jouw huid beter beschermt is en zijn glow ook langer behoudt. De huidtherapeut bepaald aan de hand van jouw huidtype het soort peeling. Bij de behandeling inbegrepen zit een zonbescherming van SkinCeuticals voor thuisgebruik!

Prijs: €115,-

START GLOWING!

Attachment

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!