27-10-2017

SkinCeuticals zijn producten waarbij wetenschappelijk bewezen ingrediënten in staat zijn huidproblemen te verminderen.  Hun missie is om de gezondheid van de huid te helpen verbeteren. Jarenlang onderzoek naar huidkanker is essentieel geweest in de doorbraken op het gebied van antioxidanten. Hierbij zijn de juiste combinaties en formules  gezocht voor bewezen resultaat.

Antioxidanten voorkomen schade van binnenuit. De antioxidanten van SkinCeuticals versterken de interne bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zodat de huid de zichtbare tekenen van huidveroudering zelf kan corrigeren. De producten worden ontwikkeld om tekenen van huidveroudering te corrigeren, huidgezondheid te beschermen en toekomstige schade te helpen voorkomen. De sterke formules zijn geconcentreerd met pure actieve ingrediënten en hebben bewezen optimaal in de huid te kunnen dringen.

90% van vroegtijdige veroudering van de huid wordt veroorzaakt door schadelijke externe invloeden. 78% van deze schadelijke invloeden van buitenaf worden veroorzaakt door incidenteel dagelijkse blootstelling, ongeacht het weer! Het is dus van belang om je hiertegen al vroegtijdig te beschermen!

Maar wat zijn deze schadelijke externe invloeden? De 2 grootste boosdoeners zijn de zon en luchtvervuiling. Door deze 2 factoren ontstaan er meer vrije radicalen in de huid die de huid ‘ongezond’ maken. Dit kan leiden tot versnelde veroudering en zelfs tot kanker.

Alleen effectief. Samen oneindig sterk!!

Inmiddels weten we allemaal dat we ons kunnen beschermen tegen UV-straling door een goede zonbescherming te gebruiken (SPF), maar uit onderzoeken is gebleken dat we hiermee maar iets meer dan de helft van de verouderende vrije radicalen tegen kunnen houden die door UV-straling worden veroorzaakt  en niets van de vrije radicalen die veroorzaakt worden door luchtvervuiling of infraroodstraling. Alleen UV-bescherming is dus niet genoeg, hierbij bieden de antioxidanten een oplossing.  Samen dus de beste combinatie!

De juiste antioxidanten

De juiste mix van antioxidanten is bij de bescherming van de huid van essentieel belang, welke concentratie en welke mix is nodig. Na jarenlange studies heeft SkinCeuticals als eerste ontdekt welke formule nodig was om dit te kunnen bereiken. Er wordt gebruik gemaakt van pure vitamine C en vitamine E samen met plantaardige antioxidanten Ferulinezuur en Florentine. Door deze combinatie wordt het beschermingsvermogen van de huid met 8x vergroot!

Onderstaand filmpje geeft aan wat er gebeurt in de huid.

Attachment

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn vanaf nu ook bereikbaar via WhatsApp!

COVID-19

Wij hanteren de richtlijnen om COVID-19 tegen te gaan.

Meer informatie COVID-19

Voor productadvies, productverkoop en huidadvies zijn wij natuurlijk ook bereikbaar via mail, telefoon of whatsapp!

Volg onze social media voor leuke tips en adviezen!

Graag zien we jullie allemaal snel!

Stay Save!!