UPDATE: 30-07-2020: Omdat er steeds meer berichten komen dat COVID-19 weer aan het toenemen is willen wij vakantiegangers die naar het buitenland zijn geweest, of die op druk bezochte plekken zijn geweest te wachten met een afspraak met ons in te plannen 2 weken nadat zij terug zijn gekomen. Dank je wel voor jullie begrip.

UPDATE: Vanaf 11 mei mogen alle behandelingen weer uitgevoerd worden. Alle onderstaande maatregelen gelden hierbij nog steeds, dus lees dit bericht goed door. We zijn blij dat we jullie allemaal weer snel kunnen zien!

Vanaf 4 mei zijn wij weer geopend voor huidtherapeutische behandelingen die medisch noodzakelijk zijn!! Dat betekent dat we de noodzakelijke behandelingen voor oedeem, littekens, acne en overbeharing in het gezicht weer gaan opstarten. De behandelingen met alleen een cosmetisch doel zullen nog uitgesteld worden tot minimaal 11 mei. Hopelijk kunnen we vanaf dan iedereen weer behandelen. Voor huidadvies, productadvies en productverkoop kan iedereen bij ons terecht.

Nu de eerste hectische weken van de corona-epidemie achter ons liggen, dringt het besef door dat we onze zorg moeten herinrichten. Het is noodzakelijk om paramedische zorg veilig en verantwoord op te schalen, met gepaste voorzorgsmaatregelen om besmettingsrisico’s te beperken. Op basis van de adviezen en informatie van VWS en de richtlijnen van het RIVM is een advies opgesteld om behandelingen weer op een veilige manier op te schalen. Wij zullen daarom ook al deze beschermende maatregelen en richtlijnen in de praktijk opvolgen. Daarbij vragen wij ook jou als onze cliënt de nodige maatregelen zorgvuldig na te leven om verdere Covid-19 besmetting te voorkomen. De gezondheid staat bij ons op nummer 1!

RICHTLIJNEN EN MAATREGELEN:

Triage voorafgaand aan behandeling in de praktijk

Bij iedere cliënt zal de afweging gemaakt worden of de klacht noodzakelijk is of nog uitgesteld kan worden. Is de klacht noodzakelijk dan zal er triage plaats vinden. Dit gebeurt bij het maken van de afspraak, 2 dagen vooraf en voorafgaand aan de afspraak in de praktijk.

De volgende vragen worden gesteld:

Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?

Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Is er bij jou of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kan je op minimaal 1 vraag ja beantwoorden dan kan de afspraak niet door gaan.

EXTRA INSTRUCTIES

 • Wij begroeten elkaar met een glimlach;
 • Cliënten met een verhoogd risico of verminderde weerstand mogen niet naar de praktijk komen;
 • Je kan alleen terecht op afspraak. Ook voor productadvies en productverkoop vragen we je om eerst even te bellen;
 • In de praktijk houden we indien mogelijk allemaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Wij draaien een aangepaste agenda en plannen meer tijd;
 • We vragen iedereen om zonder gezelschap te komen.
 • Tevens vragen wij je stipt op tijd te komen. Niet te vroeg en niet te laat. Zo voorkomen we dat onze wachtruimtes te druk worden.
 • Je hoeft niet te wachten in de wachtruimte; indien dat toch nodig is, niet meer dan 3 mensen in de wachtruimte, iedereen op 1,5 meter afstand; 
 • Je wordt vriendelijk verzocht je handen te wassen bij binnenkomst.
 • Er wordt helaas geen koffie/thee/water geserveerd;
 • Tijdens alle behandelingen dragen de huidtherapeuten mondkapjes, handschoenen en in sommige gevallen faceshields;
 • Na elke behandeling worden alle deurkrukken, kranen, toiletknoppen, pinapparaten, telefoon, balie, toetsenbord gereinigd.

Door bovenstaande richtlijnen na te leven zijn we in staat om je op een veilige en verantwoorde wijze te ontvangen en te behandelen. Heb je vragen of twijfel je neem dan altijd eerst even contact met ons op.

We hopen je zo voldoende geïnformeerd te hebben en zien je heel graag weer snel bij ons in de praktijk!

Attachment

Vind je het makkelijker om een appje te sturen?

Wij zijn ook bereikbaar via WhatsApp!

De Huidkliniek is nu onderdeel van Cosmetique Totale

Natuurlijk kun je nog steeds bij ons terecht voor de huidbehandelingen die je van ons gewend bent. Als onderdeel van Cosmetique Totale kunnen wij jou nog beter helpen op het gebied van huid- en laserbehandelingen. Ben je benieuwd naar alle behandelmogelijkheden? Kijk dan op de website van Cosmetique Totale of kom gerust langs voor een gratis en vrijblijvend consult bij één van onze huidtherapeuten.